Izdelava spletne trgovine

Spletna trgovina je v današnjem času že standard spletne strani podjetja, ki na trgu ponuja izdelke ali storitev. Za vas postavim spletno trgovino. Z njo lahko s svojo ponudbo nastopate po vsem svetu ali pa se osrodotočite le na izbrane države.

Preglednost ponudbe

Vaše stranke bodo sproščeno nakupovale v urejenem okolju spletne trgovine.

Kakovostna vsebina

Visokokakovostna predstavitev vaše ponudbe tako v grafični, kot v besedilni obliki.

Varnost nakupovanja

Vaše stranke bodo nakupovale v varnem okolju.

Kvalitetna predstavitev

Za uspešno prodajo so pomembni najmanj trije dejavniki, med temi tremi je na prvem mestu kvalitetna predstavitev vaše ponudbe.

Matjaž Krnc — Oblikovalec in programer

Srce spletnih trgovin je slikovni material vaše ponudbe ali storitve. Kvaliteta tega materiala je večkrat lahko ključna za uspešno prodajo, a naj bo vsebina realna dejanski ponudbi. Pripravim oz. obdelam vam slikovni material in ga vključim v vašo spletno trgovino. 

Kvaliteten tekstoven material naj da kupcu potrebne informacije in odgovori na glavna vprašanja o ponudbi. Marketinško pisanje tu dobi svoj prostor. 

Varnost nakupovanja v spletni trgovini je standard uspešne spletne prodaje. To, da je kupec s svojim nakupom varen je treba v trgovini poudariti in predstaviti s katerimi mehanizmi dosegamo to varnost, Hkrati pa se ne smemo odpovedati enostavni poti do nakupa. 

Sodelujem z:

Izdelava spletne trgovine

Zaupajte mi svoje želje glede vaše spletne trgovine, pa naj gre za prenovo že obstoječe ali pa za postavitev nove. Vstopil bom v stik z vami in vam predstavil svojo vizijo vaše nove spletne trgovine.

Oddajte povpraševanje