Spletne storitve na enem mestu

Izdelava spletnih strani

Zaupajte mi izdelavo spletne strani in že v kratkem času z njo upravljajte in nastopite na trgu. Vaša nova spletna stran bo opremljena z vsemi vsebinami, ki jih potrebuje vaša dejavnost in katere narekujejo moderne smernice izdelave spletnih strani.  

Spletna stran že v petih dneh

Prav ste prebrali…pridobili boste polno delujočo spletno stran že v petih dneh – od prijave domene (vaš naslov spletne strani) in ureditve gostovanja, do postavitve strani z želenimi meniji in vsebino, ki ste jo pripravili vi. V spletni strani bodo vgrajeni potrebni certifikati (SSL…), subscribe (naroči se na novice) in kontaktni obrazci, potrebni vtičniki ter zelo pomembno – osnovna SEO optimizacija s katero boste vidni v iskalniku Google. 

Izdelava strani na ključ

Predstavite mi svoje potrebe in želje glede vaše nove spletne strani in postavim vam SPLETNO STRAN NA KLJUČ. 

To pomeni, da vam postavim spletno stran od A do Ž oz. registracije domene, ureditve gostovanja… do ureditve vsebine strani (besedila, grafični material…) do namestitve potrebnih vtičnikov in certifikatov. Ko vam predam spletno stran vam pokažem, kako se z njo upravlja (osnovna oskrba strani – dodajanje in spreminjanja besedila in slik ter skrb za update vtičnikov in samega wordpressa. 

Izdelava spletne strani je sestavljena iz več faz, tako programiranja, kot tudi oblikovanja slikovnega materiala in pisanja besedil. To naj bo jedrnato, jasno in naj vsebuje ključne besede za uspešno SEO optimizacijo. Izkušnje, strokovnost ter smisel za oblikovanje so pri programerju spletnih strani pogoji, za uspešno izveden projekt.

Oddajte povpraševanje